Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
27 may. 2009

LLIURAMENT DEL PREMI SAMBORI 2009

El rector de la Universitat Jaume I de Castelló i el president de la Fundació Sambori tenen l’honor de convidar-vos a l’acte de lliurament de l’XI Premi Escolar de Literatura en Valencià, del VI Concurs Universitari de Narrativa i del I Concurs de Narrativa en Valencià per a Persones Adultes que tindrà lloc el dissabte 30 de maig de 2009, a les 11 hores, a la sala d’actes Alfons el Magnànim. [més]
26 may. 2009

ARRANCA LA XXI EDICIÓ DELS CIUTATS D'ALZIRA


La nova edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira ha començat amb l’obertura del termini de presentació d’originals. La dotació de la present edició arriba a 82.000 € entre totes les modalitats: el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira (18.000 €), el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General (18.000 €), el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil (18.000 €), el Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta (10.000 €), el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre (4.000 €), el Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca (8.000 €) i el Premi de Poesia Ibn Jafadja (6.000 €).
El termini de presentació d’originals està obert fins l’11 de setembre per a totes les categories, excepte per al Premi de Teatre Palanca i Roca, que es tancarà el 5 de juny.
En el nostre web podeu consultar les bases dels Ciutat d’Alzira, així com d’altres premis literaris.

L'AVENTURA 2009 JA HA COMENÇAT


Aventura, la línia de llibre de text de Bromera per a Primària, es completa amb els nous materials de 5é i 6é. Per això Aventura torna a recórrer les comarques valencianes per tal de mostrar als educadors que és una oferta educativa excel·lent feta des d’un punt de vista valencià, sempre compromés amb la nostra llengua i cultura. Com es mostra al vídeo, es tracta d’una proposta global per a les àrees de Valencià, Castellà, Coneixement del medi, Matemàtiques i Música amb una àmplia gamma de material complementari i recursos per al mestre. A més, enguany, el conductor de l’acte és l’actor Alfred Picó, que fa passar als assistents una estona molt divertida, amb el seu humor característic i un original monòleg.
Aventura ja ha passat per Algemesí i Castelló de la Plana amb un gran èxit de públic. Arribarà a Alacant, a València i a Alcoi, el 25, el 26 i el 28 de maig, respectivament. Si ets mestre de Primària i vols assistir a alguna de les sessions, consulta aquesta invitació
19 may. 2009

BRIGADA DE MÚSICS CATALANS A PALESTINADivendres 29 22:30h.
La brigada de músics està formada per una quinzena de músics catalans, entre els quals ja s'han sumat Xavi Sarrià, Pau Alabajos, Miquel Gil i Cesk Freixas. El propòsit de la brigada és entrar en contacte amb músics palestins i fer algunes actu­acions a cases privades, terrats i locals de Jerusalem, en el marc de la celebració de la capitalitat cultural del Món Àrab, que enguany ha recaigut a la ciutat de Jerusalem.
Durant els mesos anteriors a l'expedició, aquestos artistes realitzaran diversos concerts, compartint escenari amb músics palestins per tota la geografia dels Països Catalans, amb l'objectiu de presentar en societat aquest projecte i finançar l'ex­pedició amb la contribució solidària dels assistents. A més a més, el diàleg intercultural de les actuacions els servirà per anar familiaritzant-se amb la música palestina i altres aspectes del seu patrimoni cultural i realitat social.
Es realitzaran concerts a diferents llocs del País Valencià i del Principat. El divendres 29 de maig és el torn del Centre Ovidi Montllor amb el concert d’un grup de músics català i un altre palestí.
Se sol·licitarà la contribució solidària del públic mitjançant el pagament d'un bo d'ajut (5 euros)
[més informació]
17 may. 2009

NOVETATS EN BROMERAEl col·leccionista de fades triomfa en la Fira del Llibre, l’obra amb què Josep Ballester va guanyar el XX Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, ha sigut el llibre en valencià més venut en aquesta edició de la Fira del Llibre de València.
[més informació]
LLEGIM EN VALENCIÀ


10 RAONS PER LLEGIR EN VALENCIÀ- Per a saber què pensa l'altre, per a comprendre'l
- Perquè volem, i perquè eixa és la nostra elecció
- Per a potenciar la indústria cultural valenciana
- Perquè som valencians
- Perquè ens ajuda a progressar
- Perquè ho podem llegir tot
- Per a aprendre
- Per a divertir-nos
- Perquè somiem en valencià
- Perquè ens agrada