Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
12 ago. 2009

Cultura premia Tàndem per editar el millor llibre valencià 2008-2009


El llibre Atlas. (Correspondència, 2005-2007), un recull de les lletres generades entre el pintor Pere Salinas i el poeta Joan Navarro arran del projecte Atlas —quadres que donen lloc a poemes i poemes que s'inspiren en pintures— , editat per Tàndem, ha sigut reconegut per la conselleria de Cultura com el millor llibre valencià 2008-2009.

Els altres llibres que més ha valorat han sigut el primer volum de La cuina de les quatre estacions, de l'editorial Bromera —premi al llibre en valencià millor editat— Sofía o el pendolaje, de l'editorial Espirelius —premi al llibre en castellà millor editat—, Rondalles valencianes, d'Edicions Bromera —premi al llibre en valencià millor il·lustrat— i Soy mi sueño, d'Edicions de Ponent, que ha rebut el premi al llibre en castellà millor il·lustrat.

Els llibres de text millor editats, segons conselleria han sigut Un mundo de sonidos de l'editorial Marfil i Matemàtiques/1r Batxillerat, de l'editorial Ecir.

A més, l'editorial Comercial Denes ha obtingut el premi a la contribució a la normalització lingüística pel seu llibre A la moda valenciana. La dona del segle XVIII..