Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
18 nov 2009

Còctel de Lliurament del 11é Premi Bernat Capó


El divendres 27 de novembre de 2009 a les 20:30 hores
a Dénia (Marina Alta) es celebrarà el còctel de lliurament del 11é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.

L’acte serà conduït per Mª Josep Poquet i comptarà amb l’actuació de Salvador Bolufer, que ens presentarà el seu nou CD El cantar de la Burrera juntament amb Cristina Martí i Enric Murillo.

Tot açò tindrà lloc al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia (c/ Calderón, 4) i després gaudirem d’un Cóctel per a celebrar-ho.

Entrada lliure!
9 nov 2009

Nou concurs de La Lluna en un Cove



Després d'haver donat ja el premi del 22è concurs encetem un nou concurs, que estem segurs que tindrà una gran participació.

23è Concurs de La Lluna en un Cove (2 de novembre)

Després del 22è, ara tornem amb un nou concurs, en aquest cas obert a la participació de tothom, tant subscriptors com no subscriptors. Aprofitant que hem estrenat a la revista una nova secció, "L'altra cara de la lluna", que conduirà l'Emili Gil, farem un concurs que anirà sobre el primer article que s'hi ha publicat (en el número 11 de La Lluna en un Cove): La Mussara: bruixeria, desaparicions i estranyes pèrdues de temps. Els participants en aquest concurs hauran d'afegir els seus comentaris, que podran ser sobre: les seves impressions generals després de llegir l'article, i/o les referències que puguin tenir sobre la Mussara (es poden afegir relats viscuts en primera persona, o contats per amics o coneguts sobre aquest lloc misteriós, etc.). Les normes de participació per a aquest concurs són les mateixes que per a tots els concursos anteriors. Cada participant haurà d'afegir el seu comentari dins del cos d'aquest missatge, i es podran afegir tants comentaris com es vulgui. A cada participant se li assignarà un únic número, que correspondrà a l'ordre en què ha ingressat en el debat. Quan es tanqui aquesta taula de participació, la qual cosa tindrà lloc el dia 30 de novembre de 2009, es procedirà a fer un sorteig d'un llibre entre tots els participants. Els premis seran els següents:

- Si el guanyador és subscriptor de La Lluna en un Cove: Un llibre, a triar entre aquestes dues opcions: "Mil cretins", de Quim Monzó, i "Si menges una llimona sense fer ganyotes", de Sergi Pàmies.

- Si el guanyador no és subscriptor: el premi serà un exemplar del número 12 de La Lluna en un Cove (que actualment està en preparació).
La participació es pot fer lliurement, però s'ha de tenir en compte que si alguna persona introdueix un comentari que no te res a veure amb el concurs, o que sigui insultant o poc respectuós amb els altres participants, es procedirà a eliminar dit comentari. El Blog és revisat diàriament.

Us animem a tots i a totes a participar. Queda obert, doncs, el debat.

Per a participar, visiteu el Blog dels Concursos de La Lluna en un Cove

La Lluna en un Cove
7 nov 2009

PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ALZIRA



WEB DEL PROGRAMA