Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
18 may. 2010

Presentació del llibre “Màgia per a un poble”

Dijous 13 de maig 2010. 20:00 h. Seu Ciutat d’Alacant
Cicle “Conèixer els nostres autors”


Dintre del marc de les IV Jornades de la Ciutat organitzades per la Plataforma d’Iniciatives Ciutadanes, La Cívica - Escola Valenciana amb la llibreria 26 Lletres presenta aquest cicle “Conèixer els nostres autors”, amb la participació de Francesc Gisbert. Amb el llibre Màgia per a un poble. Aquest llibre és una guia de criatures, creences i tradicions relacionades amb la màgia, ofereix als lectors més aventurers una ruta de tresors amagats…


Francesc Gisbert i Muñoz (Alcoi, 1976) llicenciat en Filologia Catalana. A pesar de la seua joventut, ha estat premiat en múltiples ocasions i és un autor reconegut en el terreny de la literatura per a totes les edats.
15 may. 2010

EXPOSICIÓ DE PINTURA 9N


"Huí és el primer dia de la resta de la teva vida"Lluïsa Santonja Ferrando exposa en la Sala Patronat Valor en Banyeres de Mariola


La Sala Patronat obre els seus espais a l'obra de la pintora Llüisa Santonja Ferrando, obra aquesta d’evident connotacions realistes, amb una personalitat molt ben definida que capta sobre fons plans les seues vivences i sentiments. Quadres impregnats d'una llum brillant i uniforme que afegeix un toc una mica surrealista al context plenament realista general de la composició.Dissabte 15 i 22 de 18h a 20h
Diumenge 16 i 23 matí i vesprada
11 may. 2010

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE


"L'Estima per la Cultura d'un Poble"
Francesc Ferrer Pastor

Dijous 13 de maig a les 20:00 hores


Lloc: Seu Ciutat d'Alacant (Universitat d'Alacant). Carrer de Ramón i Cajal, 4 Alacant

* L'acte comptarà amb la presència de Francesc Ferrer Escrivà, editor de Denes Editorial i fill de l'autor.

* Anirà a càrrec d'un membre de la Cívica


Al llarg de 304 pàgines gaudirem i conservarem un material valuossísim per als valencians i que es convertirá en un llibre de consulta indispensable en la biblioteca particular o en la d'aquells que estimen les nostres coses i reuneixen en elles un patrimoni comú i que s'ha de conservar.


Organitza: La Cívica (Ass. per la Normalització del Valencià) Alacantí i 26 Lletres

Col.labora: Universitat d'Alacant i Denes Editorial
6 may. 2010

Presentació del llibre Anar a Orà a Xaló


Data: Divendres, 7 de maig de 2010

Lloc: Saló de Plenari de l'ajuntament de Xaló

Hora: 20:30 hores

Organitza: Ajuntament de Xaló. Regidoria de Cultura

La presentació anirà a càrrec de Jaume Noguera Mengual, regidor de cultura de Xaló i comptarà amb l'assistència dels autors.
Amb vi d'honor i signatures al finalitzar l'acte.


Anar a Orà, de Gabriel Gilabert i Antoni Pascual

Quan els autors eren xiquets estaven fascinats per les històries que els seus iaios i altres vells del poble contaven de la seua joventut, les festes, la guerra, l’estraperlo, i de totes elles una va deixar una petjada profunda, la dels treballadors que des del Poble Nou anaren a l’Orà a guanyar un jornal més digne. A ells els costava creure que del seu poble on tots podien treballar a la construcció, la gent haguera de marxar, i encara els sobtava més vore com quedaven vells que sabien francés o algunes paraules en àrab. Amb els anys aquests interés va anar prenent, de mica en mica, la forma d’un llibre que intenta recuperar la història comuna de tanta gent de la Marina Alta que, des del segle XIX i fins a mitjans del XX, van haver de recercar una vida millor fora del territori valencià.

Maria Dolors Pellicer i Francesc Bodí recullen el Premi de la Crítica de l'IIFV


Maria Dolors Pellicer, amb La selva en vers, i Francesc Bodí, amb El soroll de la resta, han recollit el Premi de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. L'acte tingué lloc dilluns 3 de maig a la Universitat Jaume I de Castelló. Tots dos escriptors s'han mostrat molt satisfets per aquest reconeixement just quan els premis arriben a la desena edició. Es tracta d'un reconeixement de caràcter honorífic i biennal que premia les obres que destaquen per la seua qualitat i per contribuir a la difusió del valencià.

Enllaços relacionats a la premsa:
El punt

Europapress
Pica'm
Vilaweb
Levante