Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
4 jul. 2010

Cançó popular al País Valencià

Cançó popular al País Valencià


Reedició del primer vinil de Al Tall "Cançó popular, País Valencià", que consta de temes originals com "Per Mallorca" o "D'avui és el cantar"; poemes musicats com La mel "i també cançons populars valencianes com "L'hereu Riera" o "La Cançó de la llum", que els va ocasionar més d'un problema amb les autoritats de l'època.

Xarq Al-Andalus


Al Tall & Muluk El-HwaEn col laboració amb el grup espanyol Al Tall, editen en 1985 Xarq Al-Andalus, un recull de temes basats en lletres de poetes àrabs valencians dels segles XII al XIII musicats amb ambients sonors andalusins i gnawa.

Muluk El-Hwa (The Demon of Love) és un grup, amb origen a Marràqueix, format en els anys 80 pels germans Elaadili i Ben Bich Abderrahim. La seva música és essencialment berber en la composició i el seu ritme deriva del sufí del gnawa. A diferència de moltes bandes châabi, Muluk El-Hwa interpreten únicament amb instruments acústics tradicionals.