Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
27 oct. 2010

1 FIRA DEL LLIBRE A COCENTAINA. "FIRA'T UN LLIBRE"24 oct. 2010

LA BRESSOLA ES PRESENTA A VALÈNCIAAmics i amigues,


Us volem recordar que el proper dia 29 d’octubre la Bressola es presentarà a València en un acte al Micalet (Societat Coral el Miquelet, carrer de Guillem de Castro, 73, 46008 de València), a les 21 hores, en el marc de la setmana dels Premis d'Octubre.

La conferència-xerrada "La recuperació del català al nord de la nació: La Bressola", anirà a càrrec del president de l’Associació d’Amics de la Bressola, Ricard Gené, i del coordinador pedagògic de les escoles, Cesc Franquesa, i de la directora de l'escola de Sant Galdric, Betty Faus, i també comptarà amb la participació de la sotsdirectora de la Bressola, Eva Bertrana. El professor i activista polític Josep Guia presentarà la xerrada. I a continuació podrà intervenir el públic assistent a l'acte.

Prèviament compartirem l’àpat sopant tots plegats a la cafeteria del Micalet (preu aproximat 10-15 euros).
Esperem poder-vos saludar personalment el proper dia 29 d’octubre!
6 oct. 2010

CARLES DÈNIA A MURO