Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
30 may. 2011

PRESENTACIÓ LLIBRE " I JORNADES DE REPOBLACIÓ MALLORQUINA AL SUD VALENCIÀ SEGLE XVII"

Aquest dissabte 28 de maig va tenir lloc l'acte de presentació del llibre de les conclusions de les I Jornades de Repoblació Mallorquina al Sud Valencià, Segle XVII al poble de Xaló.
 L’acte el va presentar el regidor de cultura Jaume Noguera on a més d'agrair la presència d'alguns dels autors, els va convidar i animar a organitzar les segones a Xaló. Els autors ahí presents van arreplegar la proposta en molt de gust i ganes.
“JORNADES DE REPOBLACIÓ MALLORQUINA AL SUD VALENCIÀ, SEGLE XVII”

“ Espai de trobada per als investigadors vinculats amb la repoblació mallorquina, que varen ser
convocats per tractar de manera monogràfica diferents aspectes d’aquest esdeveniment històric”

Un llibre interessant que has de tenir en la teua biblioteca.
11 may. 2011

AJUDA'NS A PAGAR LES MULTES

4 may. 2011

Coratge

Coratge

Obrint Pas

El llibre-disc d’Obrint Pas, un viatge literari i sonor que recull les emocions que han despertat en diverses personalitats els temes d’aquest nou disc.
"... El nou treball d’Obrint Pas ha quedat realment maquíssim i estem segurs que serà una obra fonamental en la trajectòria dels valencians i també un bé preuadíssim a la vostra col•lecció. A més a més, ja podeu saber-ne una mica més, de tot plegat, amb el video promocional que hem penjat. Hi trobareu entrevistes, reportatge del making off de la gravació… "

Rellotge d'Emocions

Rellotge d'Emocions


Raimon
1 CD
El cantautor valencià Raimon, un dels màxims exponents del moviment històric de la Nova Cançó, acaba de publicar el seu disc més personal, Rellotge d'emocions, concebut com un repàs a la seva vida ple de sentiments, vitalitat i tendresa.

Tretze anys portava l'artista sense publicar cap disc de cançons inèdites.
2 may. 2011

Aix� Ho Pague Jo!

Aix� Ho Pague Jo!