Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
10 jun 2009

SENYOR CAMPS, EL VALENCIÀ OBRI LA PORTA A LES LLENGÜES


Amigues i amics, els qui sou pares i mares, els qui sou alumnes, els qui sou docents, els qui sou ciutadans que aposteu per un model educatiu plurilingüe real i una escola pública de qualitat i en valencià. Volem agrair-vos la vostra participació en l’enviament de Postal pel Plurilingüisme al president Camps, el vostre suport al Pla per l’Escola Pluringüe que va presentar Escola Valenciana a la Conselleria d’Educació a principis d’any, la confiança que dipositeu en la nostra entitat amb l’assistència a les Trobades d’Escoles en Valencià i les denúncies que feu a l’administració perquè no hi ha suficient oferta d’ensenyament en valencià als nostres centres educatius.
Per tot això volem que el dia 18 de juny vosaltres sigueu els protagonistes en la II part de la campanya de Missatges a Camps. Com a final d’aquest curs reivindicatiu, com a homenatge a la tasca que cadascú de vosaltres feu per l’ensenyament en valencià diàriament i com a cloenda a l’allau de Postals pel Plurilingüisme que esteu enviant a Francisco Camps volem que la paraula la tingues tu, vosaltres, la veu de persones amb seny.

Us animem a què ens envieu els vostres missatges (Text, Vídeo, Fotografia) relacionats amb les reivindicacions educatives d'aquest curs que després seran projectats a la pantalla gegant. Com fer-ho?

Text
- Per correu electrònic a drets@fev.org
- Al facebook Facebook: envia'ns un missatge o penja-ho en el nostre mur amb l'assumpte: Missatge a Camps

Fotografia
- Us demanem imatges d'aquest curs, sobre reivindicacions i activitats relacionades
- Per correu electrònic a drets@fev.org
- Al Facebook: publíca-la al nostre mur

Vídeo
- Agafa el teu mòbil, càmera digital o webcam i grava el teu missatge (max. 20") adreçat a Camps. Com fer-ho arribar?
- Per correu electrònic: drets@fev.org
- Penja-la a youtube i envia'ns l'enllaç

En DVD a Escola Valenciana (José Grollo 91, 46025 València / Perú, 16 local A 03008 Alacant / Antoni Maura, 18 baix, 12001 Castelló)

0 comentaris: