Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
10 sept 2009

SI EM DIUS ADÉU: LLUÍS LLACH A VERGES


11 Setembre. Programació Especial al 33
El proper 11 de Setembre el C33 emetrà, en el marc de la programació especial de la Diada Nacional de Catalunya, la nova versió del concert de comiat que el cantautor LLuís LLach va oferir a Verges el 23 i 24 de març de 2007, titulat SI EM DIUS ADÉU: LLUÍS LLACH A VERGES. Es tracta d'un nou muntatge del director Lluís Danés totalment diferent del concert en directe, també realitzat per Danés, que ja es va emetre per TV3 amb gran èxit d'audiència (526.000 espectadors de mitja i una quota de pantalla del 20,3%). El nou muntatge del director inclou els millor moments dels dos concerts que Llach va oferir a Verges, imatges inèdites, comentaris i cançons del primer dia de concert que no es van veure en el programa en directe i la música remasteritzada per Llach.

En el concert acompanyen a Llach els músics Laura Almerich (guitarra, maribma acordió i veus), Anna Comellas (violoncel), Jorge Cuscueta (saxo i clarinet) Marc Prat (baix elèctric i contrabaix), Dani Forcada (bateria i percussions), Laly Rodríguez (guitarra acústica i elèctrica) i Jordi Armengol (guitarra elèctrica). El repertori inclourà cançons del primer i del segon concert: Geografia, Un núvol blanc, Tinc un clavell per a tu, Maremar, Potser el desig, A poc a poc, Queda sempre un fil, El dia, Contra qui, fins quan i per què, Tendresa, Jo hi sóc si tu vols ser-hi, Els meus ulls aquí, Tossudament alçats, Sabessis bé, Que tinguem sort, Alè, Vida, Aprendre, Cançó a Mahalta, Venim del nord, venim del sud, Amor particular, Viatge a Itaca i Verges 2007.

Web Lluís Llach

0 comentaris: