Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
7 oct 2009

Cercle d'Amics de l'Editorial Moll



L’any 1934, ara fa setanta-cinc anys, l’Editorial Moll iniciava formalment la seva existència amb la publicació del número 1 de la Biblioteca Les Illes d’Or: l’obra titulada Comèdies, de Pere d’Alcàntara Penya, un dels autors destacats de la Renaixença mallorquina del segle XIX.

Amb aquest llibret d’aparença modesta, el seu editor, Francesc de B. Moll i Casasnovas (1903-1991), donava un salt qualitatiu important en la missió que s’havia imposat de continuador de l’obra cultural de Mn. Antoni M. Alcover i Sureda (1862-1932): a part de seguir publicant l’Aplec de rondaies mallorquines, que Mn. Alcover havia iniciat l’any 1896, i de continuar la redacció i publicació, tot just començada, del gran Diccionari català-valencià-balear, ara obria a tots els autors, primer de les Illes i després de totes les terres de parla catalana, la possibilitat de veure publicada la seva obra.

De llavors ençà, l’Editorial Moll ha publicat més de 1.200 títols, malgrat tots els entrebancs que ens ha tocat viure, des de la guerra civil iniciada dos anys més tard, fins als quaranta anys de dictadura franquista i les dificultats pròpies d’una activitat empresarial duita a terme pensant més en els aspectes culturals que en els purament econòmics.

Res de tot això no hauria estat possible sense el suport dels nostres lectors: des de la corrua de gent que els primers mesos acudia personalment al domicili de Francesc de B. Moll per subscriure’s a Les Illes d’Or, o els que celebraren amb entusiasme l’any 1949 la represa de la publicació del Diccionari, o els milers de subscriptors que l’any 1954 acolliren els primers números de la Biblioteca Raixa, fins als que avui mateix segueixen amb atenció la publicació dels premis Mallorca i Ciutat de Palma, de narrativa i poesia, o tantes altres publicacions nostres de camps tan diversos com literatura, lingüística, ciències socials i naturals, didàctica, infantil i juvenil, etc.

Per això ara, amb motiu d’aquest 75è aniversari, voldríem sentir una vegada més l’estímul de la vostra solidaritat. Mitjançant l’aportació de 300 euros, us convidam a formar part del Cercle d’Amics de l’Editorial Moll, un grup selecte de persones a les quals mantindrem informades de les nostres novetats i reedicions, i d’altres notícies que ens semblin interessants.

Aquesta aportació no és a fons perdut, sinó que us dóna dret a l’adquisició de llibres nostres per un import de 375 euros, és a dir, amb un descompte del 20% sobre el preu normal amb IVA. A més, no us compromet a fer cap més aportació en el futur, si bé podeu repetir-la tantes vegades com vulgueu, si us resulta convenient.

Podeu consultar el nostre catàleg i adherir-vos al Cercle d’Amics de l’Editorial Moll a través de la nostra pàgina web: www.editorialmoll.cat. Les comandes s’efectuaran exclusivament per un d’aquests canals: correu electrònic, telèfon, fax o correu postal.

Els llibres que vulgueu adquirir amb la vostra aportació no cal que els escolliu al mateix moment, si no voleu. Es tracta d’una quantitat que quedarà abonada al vostre compte, que podríeu anar usant en resultar-vos convenient fins a esgotar-la. Enviarem un carnet als adherits on hi haurà un espai per portar un control dels imports ja utilitzats.

Voldríem que aquesta oferta us pogués resultar convenient. En qualsevol cas, podeu comptar amb el nostre agraïment més sincer. I si el Cercle d’Amics de l’Editorial Moll és prou ampli, serà el millor estímul per iniciar amb forces renovades els propers 75 anys.

Moltes gràcies!

Antoni Moll Echeto
Gerent

Web Editorial

0 comentaris: