Seguidors

Perfil

Mi foto
Àngels Jordà
Alcoi
Ver todo mi perfil

Presentació

Durant els últims anys s’ha experimentat una gran expansió de les necessitats del lector en català i26 Lletres vol nàixer amb l’ànim de contribuir a la normalització de la llengua i cultura des d’un punt de vista progressista i respectuós.

El nostre propòsit pretén ser des del principi el treball rigorós i la qualitat dels nostres productes, sempre amb la confiança de la selecció dels projectes editorials amb projecció de futur. No té tampoc cap afany de ser una pàgina completa, tot i que hi ha la voluntat de mostrar un bon panorama editorial perquè, qui s’hi acoste, es puga fer una idea dels diversos temes.

26 Lletres obri els seus serveis a particulars, empreses, institucions i col·lectius diversos.
Professionalitat, formalitat, experiència i rigor són els qualificatius que ens avalen.
12 jun 2010

Quin és el teu viatge memorable?

Bromera incorpora al seu catàleg un dels llibres més originals de l’escriptor holandés Cees Nooteboom, Desviació a Santiago, que els lectors ja poden trobar a les llibreries.
La celebració del Xacobeo 2010 actualitza aquesta obra, ja que es tracta d’un intel•ligent llibre de viatges en què l’autor holandés ens proposa un peculiar recorregut per a arribar fins a Santiago de Compostel•la.

Des d'Edicions Bromera, però, volem conèixer quines són les destinacions preferides pels nostres lectors i aconseguir fer un àlbum fotogràfic gegant de tots els llocs on heu estat! Envia'ns una fotografia d'aquest lloc que tants bons records et duu a la memòria amb una frase breu en què expliques on estàs, què ens vols mostrat i perquè és especial aquesta fotografia.
Totes les imatges apareixeran en una galeria fotogràfica al facebook i al twiter. Envia'ns la teua fotografia a comunicacio@bromera.com. I si vols passar un cap de setmana fantàstic a alguns dels Paradors de tot l'estat, estigues atent a les notícies relacionades amb Desviació a Santiago.



Des d’Edicions Bromera volem donar-te l’oportunitat de viure aquesta experiència única amb el sorteig de dues nits al Parador de Santiago de Compostel•la, l’hotel més antic i més gran del món (el bonus també és vàlid per a altres paradors).


Consulta les bases ací

0 comentaris: